Smart IPTV

Manual för Smart IPTVKlicka här om du redan har installerat Smart IPTV.

Öppna Google PlayLadda hem Puffin Web Browser (söker du på Puff så hittar du appen).Välj Installera. När Puffin Web Browser är installerad så öppnar du appen.Välj Search or type URLSkriv in www.siptv.eu/howto/android och tryck sen på Sök.Nu ska du ha kommit till denna sidan. Dra nu musen till APK (rosa loggan) i högerkanten av sidan. Klicka på APK.Nu kommer Puffin fråga dig om du vill tillåta nedladdningen. Välj tillåt.Nu ska det börja stå "Börjar laddas ned" har du fått fram den texten så är du klar på denna sidan. Gå bakåt med bakåtknappen på din fjärrkontroll.Du ska nu välja Start Page så att du kommer tillbaka till startsidan av Puffin Webbrowser.Klicka nu på filen du laddat ned "APK".Nu ber Puffin dig att gå in och acceptera att du får installera appen. Gå till inställningar.Markera Puffin så att det ser ut så här, därefter går du tillbaka.Klicka på APK igen så kommer denna rutan fram. Välj Installera.När appen är installerad och klar ska det se ut så här. Välj nu Öppna.


När du öppnat appen ser det ut så här. Nu har du laddat ned och installerat SMART IPTV och kan påbörja installationen. Lycka till!När du har hämtat SMART IPTV-appen till din Android TV samt har fått tag på din M3U With Options-adress, så följer du stegen nedan.
Smart IPTV är gratis i sju(7) dagar, därefter så behöver appen köpas via denna länk www.siptv.eu/activation

När detta är gjort så går du till www.siptv.eu/mylist
Kryssa nu i ”Jag är inte en robot”-rutan längst ned till höger och följ uppmaningarna tills du är klar.

Längst ned till vänster har du en text som anger ”Delete Playlist”. Fyll i din MAC-adress i fältet inklusive kolon och tryck på delete. I höger hörn ska det nu stå PLAYLIST DELETED. Om det gör det så betyder det att du lyckats med steg 4 och kan fortsätta med steg

Rutan ovanför hittar du nu ytterligare ett MAC-adress fält. Fyll i din MAC-adress där.

I fältet som heter URL, där ska du klistra in din M3U som du hittar på din dashboard/inloggning.

Kryssa i SAVE ONLINE och tryck på SEND. Nu ska det stå 1 URL ADDED längst ned till höger. Om det gör det så kan du nu starta om din SMART IPTV-app.

Nu får du fram en afrikansk flagga. Tryck fram kanallistan med den runda knappen och därefter håller du inne samma knapp någon sekund så att du får fram en ny meny. I den menyn väljer du GROUPS. Nu har du grupperat dina kanaler och kan börja navigera runt i menyerna mellan de olika länderna och kanalerna.

Bra att veta: På vissa kanaler måste du aktivera undertexterna manuellt. Det gör du genom att t.ex. välja C More First HD SE och därefter trycker du in den runda stora knappen på fjärrkontrollen och väljer valet till vänster (musiknoten/ljudikonen). Du använder VLC för att spela upp VOD-utbudet.