Provkonto 24 timmar

Manual för 24 timmars provkonto

För att ansöka om ett testkonto så behöver du höra av dig till oss. Det gör du genom att skriva via Messenger till m.me/polarbeariptv
I din ansökan till testkontot behöver vi veta tre saker.

  1. Vilken epostadress ska du använda? Det är särskilt viktigt att du anger en epost som inte har varit använd med en annan IPTV-tjänst förut. Om du är osäker på om din epost varit använd tidigare så kan du enkelt och smidigt skapa en ny via www.gmail.com eller www.protonmail.com snabbt och smidigt.
  2. Du behöver döpa ditt konto. Var vänlig och hitta på ett namn som du ska komma ihåg framöver. Det kan t.ex. vara sopkvasten55 eller laxpasta33. Det viktiga är att du har ett relativt unikt kontonamn så att det är enkelt och smidigt att hitta dig i listan när du behöver hjälp med någonting. Konton som heter t.ex. endast ett förnamn (Jonny, Elias, Anna, Martina osv.) blir svåra att lokalisera och det kan därför ta längre tid att hitta ditt konto.
  3. Ange också vilken/vilka enhet/enheter du tänkt använda dig av under testet.


När du fått ditt testkonto så ska ett liknande mail som ovan (se bilden) dyka upp. Om du direkt vill ta del av din M3u With Options-adress så väljer du Open Dashboard där den svarta pilen pekar mot. Om du istället vill logga in på din Dashboard så väljer du Open Dashboard där den lila pilen pekar mot. Inloggningsuppgifterna till Dashboard har du i mailet. Username samt Password. I denna manualen kommer vi att visa grundläggande saker för testkontot. Vill du fördjupa dig i hur Dashboard fungerar så väljer du manualen för Dashboard istället som du hittar HÄR


När du har tryckt på Open Dashboard där den svarta pilen pekar på så får du fram ACTIVATE TRIAL SUBSCRIPTION OR SHOW ACCOUNT INFORMATION.

Tryck på den knappen så kommer du vidare.


Nu får du fram tre alternativ. Download, ADD MAG och ADD Enigma2. I regel ska du alltid välja Download, men det finns tre undantag.

  1. Du ska använda MAG-box 254, 256, 322 eller 352
  2. Du ska använda TVIP-box 410, 412, 415 eller 605
  3. Du ska använda Formuler-box

Om du ska använda någon av dessa tre då trycker du på ADD MAG och fyller i MAC-adressen skriftligen inkl : (kolon) från din box. På MAG och Formuler-boxar börjar MAC-adressen på 00:1a:79. På TVIP-boxarna börjar MAC-adressen på 10:27:be. Vänligen notera att det är ENDAST när du ska använda dessa tre undantag som ADD MAG-funktionen skall användas. I alla andra fall använder du dig av Download-knappen.


Fyll i din MAC-adress enligt följande format: xx:xx:xx:xx:xx:xx och välj därefter ADD. Därefter följ Instruktionen för MAG, TVIP eller Formuler som du hittar på vår hemsida.


Om du ska ha din M3u with optios-adress så väljer du först DOWNLOAD, därefter M3U WITH OPTIONS och sedan MPEGTS. (Se de orangea cirklarna vi har markerat i bilden ovan). Därefter så har du fått din M3u with options-adress i rutan "YOUR CONNECTION DETAILS" (se den gröna cirkeln).

Nu har du din M3u with options-adress och kan påbörja installationen av din enhet.
Instruktionerna till olika enheter hittar du genom att gå till IPTV > Instruktioner i huvudmenyn.

Tänk på att användarnamnet och lösenordet i din m3u-adress har ingenting med din Dashboard-inloggning att göra.

Var försiktig med felstavningar. Det räcker att ett tecken är felaktigt eller ett mellanslag för mycket för att kanalerna inte ska börja ladda upp när du installerat.


Njut av testet och varmt välkommen till Polar Bear IPTV!