NVIDIA SHIELD

Först och främst behöver du ladda ned appen SMART IPTV samt appen VLC från Google Play som du hittar i din Nvidia Shield.

1. När du laddat ned appen SMART IPTV så behöver du aktivera appen det gör du på deras hemsida. www.siptv.eu/activation

2. När detta är gjort så går du till www.siptv.eu/mylist

3. Kryssa nu i ”Jag är inte en robot”-rutan längst ned till höger och följ uppmaningarna tills du är klar.

4. Längst ned till vänster har du en text som anger ”Delete Playlist”. Fyll i din MAC-adress i fältet inklusive kolon och tryck på delete. I höger hörn ska det nu stå PLAYLIST DELETED. Om det gör det så betyder det att du lyckats med steg 4 och kan fortsätta med steg 5.

5. Rutan ovanför hittar du nu ytterligare ett MAC-adress fält. Fyll i din MAC-adress där.

6. I fältet som heter URL, där ska du klistra in din M3U som du hittar på din dashboard/inloggning.

7. Kryssa i SAVE ONLINE och tryck på SEND. Nu ska det stå 1 URL ADDED längst ned till höger. Om det gör det så kan du nu starta om din SMART IPTV-app.

8. Nu får du fram en afrikansk flagga. Tryck fram kanallistan med den runda knappen och därefter håller du inne samma knapp någon sekund så att du får fram en ny meny. I den menyn väljer du GROUPS. Nu har du grupperat dina kanaler och kan börja navigera runt i menyerna mellan de olika länderna och kanalerna.

Bra att veta: På vissa kanaler måste du aktivera undertexterna manuellt. Det gör du genom att t.ex. välja C More First HD SE och därefter trycker du in den runda stora knappen på fjärrkontrollen och väljer valet till vänster (musiknoten/ljudikonen). Du använder VLC för att spela upp VOD-utbudet.

HemKanalutbudServerstatusPaketVillkorInstruktionerÅterförsäljareFacebook
Copyright 2018 ©
Polar Bear IPTV