SAMSUNG / LG SMART TV

Innan du påbörjar denna installationen ska du ha kontroll på följande:
Du ska ha din m3u länk. Det är ditt ansvar att spara den på ett säkert ställe.
Tänk på att du ska köpa appen på deras hemsida. Appen kostar 5.49 euro (cirka 50 SEK) www.siptv.eu/activation/
Var uppmärksam på att denna installationen gäller Samsung och LG TV från årsmodell 2013 eller nyare.
Börja med att ladda ned appen SMART IPTV från din TV’s appbutik. Du ska INTE leta i TVns webbläsare.

Om du är osäker på vilken app det är som gäller. Så har du en logga på hur appen ser ut ovan.

När du öppnar din SMART IPTV applikation för första gången så ser den ut så här. Varje enskild TV-enhet har en unik MAC-adress. I detta fallet, exemplet ovan, är MAC-adressen 78:bd:bc:7e:bf:02 din MAC-adress är givetvis unik och varje enskild TV-enhet får en egen MAC-adress. Nu går du in till SMART IPTV’s hemsida. www.siptv.eu/mylist

Nu vill du lägga in kanaler på din SMART IPTV-app.
Så här gör du:
1. Börja med att kryssa i ”Jag är inte en robot” och följ uppmaningarna på skärmen tills hemsidan är nöjd och gett dig en grön ”bock”.
2. Den unika MAC-adressen från din SMART IPTV-app ska du skriva in i detta formatet: XX:XX:XX:XX:XX:XX i rutan som heter MAC:
3. När du fyllt i MAC-adressen så trycker du på Delete. Nu ska det stå Playlist Deleted i höger hörn på hemsidan.
Notera, att om det står ”Fail, playlist probably doesn’t exist.” i höger hörn så har du antingen inte köpt din app eller så har du skrivit fel MAC-adress. Titta igen och försök igen. Det måste stå Playlist Deleted i höger hörn,
annars kan du inte fortsätta installationen.

Nu har du rensat din SMART IPTV-app och den innehåller ingenting.
Nu går du upp ett steg. Under rubriken Add external playlist links fyller du i din MAC-adress från din SMART IPTV app i detta formatet XX:XX:XX:XX:XX:XX därefter, skriver du in din m3u-länk i rutan LINK:.

Notera nu att det är ditt ansvar att se till att länken du lägger in är korrekt och att länken är, i sin helhet, inlagd i rutan.
Därefter kryssa i Save Online och välj Add link. Nu ska det stå 1 URL ADDED! Längst ned till höger på SIPTV’s hemsida.
Om det gör det, så har du gjort helt rätt och du har tillåtelse att starta om din SMART IPTV-app i din Samsung/LG SMART TV.
När du startat om din app och kanalerna har laddat upp så ska du trycka på BLÅ knapp på din fjärrkontroll för att kunna gruppera dina kanaler till olika länder.
Nu kan du börja njuta av kanalerna.

Viktig information:
Var uppmärksam på att dom flesta LG och Samsung Smart TV-apparater INTE har stöd för DVB Subtitles (en viss undertextteknik som finns b.la. på C More och Viasat). Om du väljer rött färgknappsval på din fjärrkontroll så kan undertexterna ibland hoppa igång, men det är inte alltid att det fungerar.HemKanalutbudServerstatusPaketVillkorInstruktionerÅterförsäljareFacebook
Copyright 2018 ©
Polar Bear IPTV