SAMSUNG / LG SMART TV

Nu vill du lägga in kanaler på din SMART IPTV-app.
Så här gör du:
1. Gå till www.siptv.eu/mylist och kryssa i ”Jag är inte en robot” samt följ uppmaningarna på skärmen tills hemsidan är nöjd och gett dig en grön ”bock”.
2. Den unika MAC-adressen från din SMART IPTV-app ska du skriva in i detta formatet: XX:XX:XX:XX:XX:XX i rutan som heter MAC:
3. När du fyllt i MAC-adressen så trycker du på Delete. Nu ska det stå Playlist Deleted i höger hörn på hemsidan.
Notera, att om det står ”Fail, playlist probably doesn’t exist.” i höger hörn så har du antingen inte köpt din app eller så har du skrivit fel MAC-adress. Titta igen och försök igen. Det måste stå Playlist Deleted i höger hörn,
annars kan du inte fortsätta installationen.

Nu har du rensat din SMART IPTV-app och den innehåller ingenting.
Nu går du upp ett steg. Under rubriken Add external playlist links fyller du i din MAC-adress från din SMART IPTV app i detta formatet XX:XX:XX:XX:XX:XX därefter, skriver du in din m3u-länk i rutan LINK:.

Notera nu att det är ditt ansvar att se till att länken du lägger in är korrekt och att länken är, i sin helhet, inlagd i rutan.
Därefter kryssa i Save Online och välj Add link. Nu ska det stå 1 URL ADDED! Längst ned till höger på SIPTV’s hemsida.
Om det gör det, så har du gjort helt rätt och du har tillåtelse att starta om din SMART IPTV-app i din Samsung/LG SMART TV.
När du startat om din app och kanalerna har laddat upp så ska du trycka på BLÅ knapp på din fjärrkontroll för att kunna gruppera dina kanaler till olika länder.
Nu kan du börja njuta av kanalerna.

Viktig information:
Var uppmärksam på att dom flesta LG och Samsung Smart TV-apparater INTE har stöd för DVB Subtitles (en viss undertextteknik som finns b.la. på C More och Viasat). Om du väljer rött färgknappsval på din fjärrkontroll så kan undertexterna ibland hoppa igång, men det är inte alltid att det fungerar.HemKanalutbudServerstatusPaketVillkorInstruktionerÅterförsäljareFacebook
Copyright 2018 ©
Polar Bear IPTV