TESTKONTO MANUAL

För att ansöka om ett testkonto så behöver du höra av dig till oss. Det gör du genom att skriva via Messenger till m.me/polarbeariptv
I din ansökan till testkontot behöver vi veta tre saker.

  1. Vilken epostadress ska du använda? Det är särskilt viktigt att du anger en epost som inte har varit använd med en annan IPTV-tjänst förut. Om du är osäker på om din epost varit använd tidigare så kan du enkelt och smidigt skapa en ny via www.gmail.com eller www.protonmail.com snabbt och smidigt.
  2. Du behöver döpa ditt konto. Var vänlig och hitta på ett namn som du ska komma ihåg framöver. Det kan t.ex. vara sopkvasten55 eller laxpasta33. Det viktiga är att du har ett relativt unikt kontonamn så att det är enkelt och smidigt att hitta dig i listan när du behöver hjälp med någonting. Konton som heter t.ex. endast ett förnamn (Jonny, Elias, Anna, Martina osv.) blir svåra att lokalisera och det kan därför ta längre tid att hitta ditt konto.
  3. Ange också vilken/vilka enhet/enheter du tänkt använda dig av under testet.

När du fått ditt testkonto så ska ett liknande mail som ovan (se bilden) dyka upp. Om du direkt vill ta del av din m3u-adress så väljer du Open Dashboard där den svarta pilen pekar mot. Om du istället vill logga in på din Dashboard så väljer du Open Dashboard där den lila pilen pekar mot. Inloggningsuppgifterna till Dashboard har du i mailet. Username samt Password. I denna manualen kommer vi att visa grundläggande saker för testkontot. Vill du fördjupa dig i hur Dashboard fungerar så väljer du manualen för Dashboard istället.

När du har tryckt på Open Dashboard där den svarta pilen pekar på så får du fram ACTIVATE TRIAL SUBSCRIPTION OR SHOW ACCOUNT INFORMATION.

Tryck på den knappen så kommer du vidare.

Nu får du fram tre alternativ. Download, ADD MAG och ADD Enigma2. I regel ska du alltid välja Download, men det finns tre undantag.

  1. Du ska använda MAG-box 250, 254, 256 eller 322.
  2. Du ska använda TVIP-box 410, 412, 415 eller 605
  3. Du ska använda Formuler-box

Om du ska använda någon av dessa tre då trycker du på ADD MAG och fyller i MAC-adressen skriftligen inkl : (kolon) från din box. På MAG och Formuler-boxar börjar MAC-adressen på 00:1a:79. På TVIP-boxarna börjar MAC-adressen på 10:27:be. Vänligen notera att det är ENDAST när du ska använda dessa tre undantag som ADD MAG-funktionen skall användas. I alla andra fall använder du dig av Download-knappen.

Fyll i din MAC-adress enligt följande format: xx:xx:xx:xx:xx:xx och välj därefter ADD. Därefter följ Instruktionen för MAG, TVIP eller Formuler som du hittar på vår hemsida.

Om du inte ska använda någon av dom tre undantagen ovan så väljer du DOWNLOAD. Därefter får du fram massor av olika alternativ. I nästan alla fall väljer du M3U With Options och därefter MPEGTS. Det är viktigt att du väljer M3u with options och inte m3u. Har du gjort detta så får du nu fram din m3u-adress i rutan under "Your connection details". Kopiera den och därefter kan du påbörja installationen på valfri enhet genom att följa våra instruktioner på hemsidan.

Tänk på att användarnamnet och lösenordet i din m3u-adress har ingenting med din Dashboard-inloggning att göra.

Var försiktig med felstavningar. Det räcker att ett tecken är felaktigt eller ett mellanslag för mycket för att kanalerna inte ska börja ladda upp när du installerat.


Njut av testet och varmt välkommen till Polar Bear IPTV!


HemKanalutbudServerstatusPaketVillkorInstruktionerÅterförsäljareFacebook
Copyright 2018 ©
Polar Bear IPTV